Hej,
Piszę to drugi raz, bo raz coś spartoliłem i przywracałem forum z backupu (temu nie ma jedej odpowiedzi z prośbą o shoutboksa - ale zanotowałem (nawet próbowałem zainstalować - niepowodzenie tym razem)).
No to tak. dodałem pokazywanie nazwy tematu ostatniego postu:
Wcześniej, jakiś czas temu, włączyłem możliwość dodawania załączników do postów. Tak, że jak ktoś ma materiały mahjongowe do podzielenia się to można załączać (do 4, albo 5 MB jest ograniczenie na plik).
Jeżeli ktoś ma życzenia co do instalowania jakiś funkcji na tym forum, to jest dobre miejsce. Choć zastrzegam, że w celu ułatwienia administracji (aktualizacji), będę ograniczał dodatki do bezproblemowych i mocno przydatnych (LTT należy do bezproblemowych )
Zastanawiam się nad potrzebą instalacji http://www.tapatalk.com/, w celu umilenia przeglądania forum na smartfonach i tabletach. Sam nie używam to nie wiem...
Silnik forum - nowości, życzenia
Silnik forum - nowości, życzenia
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain
Re: Silnik forum - nowości, życzenia
Cześć
Zaktualizowałem forum. Niestety wcięło logo i favicona, ale mam je na komputerze i w wolnej chwili (nie teraz) poszukam sposobu wrzucenia ich tak, aby przy aktualizacji ich nie wcinało.
Zauważcie, że nowy szablon bardzo fajnie sprawdza się na urządzeniach z małymi wyświetlaczami - jest skalowany i całkiem wygodny (IMHO).
Pozdrawiam, Kuba
BTW. Nikt nie chce PataTalk, czy tam TapaTalk? Ja osobiście nie, bo na mojego smartfonka nie mają apki
Zaktualizowałem forum. Niestety wcięło logo i favicona, ale mam je na komputerze i w wolnej chwili (nie teraz) poszukam sposobu wrzucenia ich tak, aby przy aktualizacji ich nie wcinało.
Zauważcie, że nowy szablon bardzo fajnie sprawdza się na urządzeniach z małymi wyświetlaczami - jest skalowany i całkiem wygodny (IMHO).
Pozdrawiam, Kuba
BTW. Nikt nie chce PataTalk, czy tam TapaTalk? Ja osobiście nie, bo na mojego smartfonka nie mają apki
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain
- shimon
- Administrator
- Tenhou: 3dan
- Kontaktowanie:
Wywala błędy teraz: (np w tym wątku)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
OK. Dzięki za zgłoszenie. Postaram się w ciągu najbliższych dni tym zająć, ew. w weekend.
Pozdrawiam, Kuba
Pozdrawiam, Kuba
Wróć do „Regulamin i sprawy techniczne”