Witam!
Zamieszczam własne opracowanie układów specjalnych, głównie według reguł chińskich tradycyjnych.
Jeżeli są jakieś błędy czy nieścisłości, śmiało zgłaszajcie.
Pozdrawiam, Justyna
Układy specjalne do pobrania
Układy specjalne do pobrania
- Załączniki
-
- Mahjong uklady specjalne.pdf
- (312.37 KiB) Pobrany 1687 razy
Re: Układy specjalne do pobrania
Cześć
Bardzo podoba mi się to opracowanie - eleganckie
Przejrzałem układy i nie widzę żadnych błędów.
Na pewno się komuś przyda
Pozdrawiam
Kuba
Bardzo podoba mi się to opracowanie - eleganckie
Przejrzałem układy i nie widzę żadnych błędów.
Na pewno się komuś przyda
Pozdrawiam
Kuba
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain
- shimon
- Administrator
- Tenhou: 3dan
- Kontaktowanie:
Hej,
fajne opracowanie, ale na forum ikony kamieni są mniejsze niż dostępne w sieci. Jakby ci się chciało to zamieszczam tutaj w lepszej rozdzielczości
fajne opracowanie, ale na forum ikony kamieni są mniejsze niż dostępne w sieci. Jakby ci się chciało to zamieszczam tutaj w lepszej rozdzielczości
O! To tego nawet nie wyłapałem, że oryginały są znacznie większe (ładniejsze do drukowania - po zmniejszeniu do takiej samej wielkości jak tamte), tylko myślałem o wyłączeniu kompresji obrazków przy eksporcie do PDFa... a tak jak to połączyć jedno z drugim (duże obrazki + wyłączenie kompresji), to wyjdą w druku idealne chyba
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain
Cześć,
W zestawieniu użyto ikon z forum, ale jeśliby zamienić je na te źródłowe, to w druku wyjdą jak żyleta. A kompresja w pdf'ie nie ma tu znaczenia, grunt żeby źródło było w dobrej jakości:)
W zestawieniu użyto ikon z forum, ale jeśliby zamienić je na te źródłowe, to w druku wyjdą jak żyleta. A kompresja w pdf'ie nie ma tu znaczenia, grunt żeby źródło było w dobrej jakości:)
Wróć do „Mahjong Chiński Tradycyjny”