Cześć phoe!
Miło, że w końcu ktoś z Krakowa . Studiujesz na UJ? Miło, mam nadzieję, że za rok też tam skończę .
Przedstaw się :P
Re: Przedstaw się :P
Hi wszystkim !! Mam nadzieje ze to forum zyje i znajde kompatnów do gier
Tu były linki reklamowe.
Tu były linki reklamowe.
Czesc Dawidoo!
Forum sobie zyje bardzo powolutku, ale w razie problemow na odpowiedz na pytania nie trzeba dlugo czekac
Zycze powodzenia w szukaniu kompanow do gry
Pozdrawiam, Kuba
Aktualizacja: Ale dałem się nabrać na wpis z reklamą... Ech (na usprawiedliwienie mam, że czytałem z komórki i nie zauważyłem linków). Postu nie usuwam, dajmy szansę
Forum sobie zyje bardzo powolutku, ale w razie problemow na odpowiedz na pytania nie trzeba dlugo czekac
Zycze powodzenia w szukaniu kompanow do gry
Pozdrawiam, Kuba
Aktualizacja: Ale dałem się nabrać na wpis z reklamą... Ech (na usprawiedliwienie mam, że czytałem z komórki i nie zauważyłem linków). Postu nie usuwam, dajmy szansę
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain
A to juz nie mozna sobie podlinkować swoich stron przy okazji ...
Myślałem ze m.in od tego jest sygnaturka ...
Ostatnio zdarzyło się kilka wpisów czysto reklamowych, tzn. niby na temat, ale na dole (albo w stopce właśnie) linki 100% reklamowe, tak, że jeżeli się zapędziłem, a Twoja strona jest stroną niekomercyjną, to dodaj ją proszę do Profilu (tam, gdzie informacje o sobie). Profil jest najlepszym miejscem do wrzucania adresów swoich stron. Przy czym, jeżeli są to strony komercyjne, to też zastrzegam, że możemy te linki usunąć.dawidoo pisze:A to juz nie mozna sobie podlinkować swoich stron przy okazji ...
Pozdrawiam, marmez
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain
Mam nadzieję, że nie ożywiam zombie.
Chciałbym na wstępie się przywitać. Jestem Michał z Warszawy. Starając się wskrzesić tradycje rodzinne zacząłem grać z moją żoną, dziećmi i znajomymi w mahjonga w wersji chińskiej tradycyjnej. Liczę, że uda mi się tu rozwiać kilka niejasności, dzięki którym gra stanie się ciekawsza.
Chciałbym na wstępie się przywitać. Jestem Michał z Warszawy. Starając się wskrzesić tradycje rodzinne zacząłem grać z moją żoną, dziećmi i znajomymi w mahjonga w wersji chińskiej tradycyjnej. Liczę, że uda mi się tu rozwiać kilka niejasności, dzięki którym gra stanie się ciekawsza.
Witaj FuCzang!
Mam nadzieję, że gra staje się ciekawsza ze względu na jej zawiłości i mam tez nadzieję, że niejasności uda się rozjaśnić
Miłej gry!
Mam nadzieję, że gra staje się ciekawsza ze względu na jej zawiłości i mam tez nadzieję, że niejasności uda się rozjaśnić
Miłej gry!
-
- Gracz
Witam Tomasz z Lodzi
Przedstaw sie P
Tak wiec witam wszystkich
Mam na imie Tomasz, mam 17 lat i mieszkam w Lubinie. Interesuje sie Gwiezdnymi Wojnami i lotnictwem w zwiazku z czym latam na szybowcach i skacze ze spadochronem
[marmez] Proszę o poprawną pisownię.
Mam na imie Tomasz, mam 17 lat i mieszkam w Lubinie. Interesuje sie Gwiezdnymi Wojnami i lotnictwem w zwiazku z czym latam na szybowcach i skacze ze spadochronem
[marmez] Proszę o poprawną pisownię.
Cześć, jestem Janka. Mieszkam pod Poznaniem.
W Mahjonga gram od niedawna i jestem pod wrażeniem forum, do głowy by mi nie przyszło, że jest tyle zasad i rodzajów gry.
Muszę chyba zacząć od jednej by opanować ją do perfekcji.
Pozdrawiam wszystkich!
W Mahjonga gram od niedawna i jestem pod wrażeniem forum, do głowy by mi nie przyszło, że jest tyle zasad i rodzajów gry.
Muszę chyba zacząć od jednej by opanować ją do perfekcji.
Pozdrawiam wszystkich!