Ręka z piękną chantą, yakupai, trzy dory, wyrzucam sobie

Wtedy narzekają przegrani! To ich prawo!Mati wrote:Jak wygracie niezasłużonym mega fartem, też narzekacie? xD
Dostosuj taktykę do przeciwników! Wygraj cokolwiek za 20 punktów i patrz, jak oni dalej chikenują.Porażka. Z prób Zung Junga też nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po odetchnięciu od Riichi (i trudności ze zdobyciem Yaku) wszyscy składaliśmy (prawie) same Chicken Handy... Które tam prawie nic nie dają - jak by się zastanowić... Ech... Więcej napiszę w wątku o tych zasadach.
No właśnie w domu o tym myślałem - czemu nie w trakcie gry? Bo w sumie w końcu wygrał, ten który miał raz 30 na ręce... i więcej nie musiał by nic robić. No bo w sumie kompletnie bez wartości te ręce...phoe wrote:Dostosuj taktykę do przeciwników! Wygraj cokolwiek za 20 punktów i patrz, jak oni dalej chikenują.Porażka. Z prób Zung Junga też nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po odetchnięciu od Riichi (i trudności ze zdobyciem Yaku) wszyscy składaliśmy (prawie) same Chicken Handy... Które tam prawie nic nie dają - jak by się zastanowić... Ech... Więcej napiszę w wątku o tych zasadach.